محمود واحدیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشتر خسارت های بارندگی مروبط به بخش کوهسرخ به ویژه روستای ایور بوده است.
وی اظهار داشت: براساس بازدیدها و کارشناسی های صورت گرفته تاکنون ۹۸ واحد مسکونی در روستاهای کاشمر به طور ۱۰۰ درصد تخریب شده و ۸۷ واحد مسکونی دیگر نیز نیازمند تعمیر و بازسازی است.
وی گفت: برای بازسازی و مرمت این تعداد واحد مسکونی بیش از ۴٫۵ میلیارد ریال مورد نیاز است که پیش بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته و در پرداخت تسهیلات هیچگونه مشکلی وجود ندارد.
واحدیان افزود: براساس برآوردهای صورت گرفته حدود ۵۰ درصد منازل مسکونی که در سیل و بارندگی های چند روز گذشته تخریب شده و قابل تعمیر نیستند مربوط به روستای ایور بخش کوهسرخ می باشد.
وی اظهار داشت: از سال ۸۴ که طرح بهسازی مسکن روستایی در کاشمر آغاز شده تاکنون حدود ۳۰ درصد واحد های مسکونی در این شهرستان مقاوم سازی شده و ۷۰ درصد دیگر هنوز غیر مقاوم و فرسوده هستند.
کاشمر در ۲۲۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
۷۴۹۷ / ۶۰۵۳
منبع :: http://www.irna.ir
پاسخی بگذارید