• خانه
  • پیوندها
  • درباره ما
  • تماس و سفارش تبلیغات
اخبار مشهد خراسان ما
اخبار مشهد خراسان ما
  • خانه
  • آخرین اخبار
  • خراسان شمالی
  • خراسان جنوبی
  • اخبار متفرقه
  • اخبار ویژه
  • شعار سال
  • منابع خبری
امروز : شنبه, ۱۶ آذر , ۱۳۹۸
آخرین عناوین...
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • بازدید قضات از واحدهای صنعتی شهرستان قوچان
  • بانک ها وثیقه محل اجرای سرمایه گذاران را بپذیرند
  • تهیه آلبوم سرمایه گذاری شهرستان های خلیل آباد، کاشمر و بردسکن
  • مشهد در تب و تاب رضوان
  • تاکید استاندار خراسان رضوی بر ساخت شهرفرودگاهی مشهد/ ظرفیت فرودگاه مشهد۱۰ میلیون مسافر است
  • بازدید قضات قوچان از واحد‌های تولیدی
  • بزرگداشت شهید مدرس در کاشمر برگزار می‌شود
  • تازه‌ترین
  • پربازدیدترین
  • پربحث‌ترین
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • بازدید قضات از واحدهای صنعتی شهرستان قوچان
  • بانک ها وثیقه محل اجرای سرمایه گذاران را بپذیرند
  • تهیه آلبوم سرمایه گذاری شهرستان های خلیل آباد، کاشمر و بردسکن
  • مشهد در تب و تاب رضوان
  • تاکید استاندار خراسان رضوی بر ساخت شهرفرودگاهی مشهد/ ظرفیت فرودگاه مشهد۱۰ میلیون مسافر است
  • بازدید قضات قوچان از واحد‌های تولیدی
  • بزرگداشت شهید مدرس در کاشمر برگزار می‌شود
  • آقای دکتر ولایتی، تهران شمال گویا نیاز به بررسی ویژه تر دارد
  • ذبح گاو برای استقبال از معاون وزیر نفت +عکس
  • امروز آمریکا در خط اول مقابله با ایران قرار دارد
  • وقوع سیل در جاده سرخس- مشهد
  • سرریز شدن ۱۲ سد در استان خراسان رضوی
  • تسلط آمریکایی‌ها بر جهان با امپراطوری پولی
  • یادواره شهدای دبیرستان شاهد مهدی زاده نیا در مشهد
  • راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرستان درگز
  • دوره آموزشی ضابطین قضایی ویژه بسیجیان سپاه ناحیه قوچان برگزار شد
  • جشنواره ملی سوغات رضوی در مشهد برگزار می‌شود
  • پوستر جشنواره بین‌المللی خوشنویسی «آیات» در مشهد رونمایی شد
  • نخستین دورهمی های اینستاگرامی انقلابی در مشهد
  • فعالیت ویژه پایگاه‌های اهدای خون خراسان رضوی در شب‌های قدر
  • کشف اشیای تاریخی در تربت حیدریه
  • نیمی از جمعیت بشر زیر چتر ادیان ابراهیمی قرار دارند
  • اپلیکیشن مجموعه آثار آیت‌الله سیدان منتشر شد
  • برپایی محفل بين‌المللی انس با قرآن ویژه بانوان در حرم رضوی
  • جدایی دین از سیاست سخن غلطی است
  • ۱۱۱ برنامه هفته دفاع مقدس در شهرستان عسلویه برگزار می‌شود
  • فعالیت ۲۲۳ پایگاه اورژانس در خراسان رضوی ویژه ایام نوروز

اخبار شعار سال

  • توس دقیقا کی جهانی می‌شود؟
  • سرانه آموزشی در حاشیه شهر مشهد فاجعه است
  • کاشت۱/۵ میلیون اصله درخت در کمربند سبز جنوبی مشهد
  • تخریب سنگ نگاره های چندهزارساله با گازوئیل از سوی معدنکاران + عکس
  • جذب سرمایه‌گذار از نیازهای مبرم شهر مشهد
  • نیمی از گردشگران سلامت در مشهد ملیت عراقی دارند
  • ویلاسازی‌های غیرقانونی در حومه شهر مشهد/ منتظر رای قضایی هستیم
  • برای اقتصادی شدن مرزهای خراسان رضوی تلاش می‌کنیم
  • نشست ۲۵ برابری دشت‌های خراسان از حد بحرانی
  • برخی مدیران سابق جهادکشاورزی خراسان رضوی تحت تعقیب هستند
آرشیو

اخبار متفرقه

  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
  • آقای نیلی! چرا وقتی سیاستگذار و تصمیم گیر بودید، از اين طرح ها ارائه نکردید؟
آرشیو

اخبار متقابل – خراسان شمالی

  • همکاری دانشگاه آزاد اسلامی قوچان با اداره‌ استاندارد خراسان شمالی
  • مصوبات مربوط به سرمایه گذاری آستان قدس رضوی در خراسان شمالی پیگیری شد
  • انتصابات انجام شده در بخشداری‌ها قانونی است
  • عاشورا تداعی کننده‌ مظلومیت فرزندان رسول خداست / باید در مقابل دشمن صفوف واحد داشته باشیم
  • مراسم عاشورای حسینی در منطقه اهل سنت خواجه نفس گمیشان
آرشیو

اخبار متقابل – خراسان جنوبی

  • ۱۱۱ برنامه هفته دفاع مقدس در شهرستان عسلویه برگزار می‌شود
  • دشمنان با ابزار مختلف دنبال تغییر اعتقادات و ارزش‌های ما هستند
  • اجرای ۳۰۰ عنوان برنامه هفته گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • هرمزگانی‌ها در دفاع از منافع کشور پیشگام بوده و هستند
  • هرمزگانی‌ها در دفاع از منافع کشور پیشگام بوده و هستند
آرشیو

اخبار ویژه

  • رهبری به کدام بانک گفتند غلط کردی؟!
  • دور باطل فارغ التحصیلان در آزمونهای استخدامی!
  • یک الگوی ساده برای حمایت از کالای ایرانی
  • ۱۴ دلیل بازنگری در ابلاغیه واگذاری مراکز علمی – کاربردی دستگاه های اجرای
  • از توقف ثبت‌سفارش واردات خودرو چه کسانی سود بردند؟
آرشیو
خراسان ما

تربیت اجتماعی و اعتلای شخصیت دینی، چشم انداز تربیت شهروند مفید و صالح در جامعه است

تربیت اجتماعی و اعتلای شخصیت دینی، چشم انداز تربیت شهروند مفید و صالح در جامعه است
مدیر کل

مشهد(پانا) – با حضور مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، مشاور وزیر و رئیس مجلس دانش آموزی کشور، جمعی از معاونان و مشاوران مدیرکل، رئیس سازمان دانش آموزی استان، دومین نشست منطقه ای نمایندگان نهمین دوره مجلس دانش آموزی قطب چهار کشور با موضوع تخصصی ورزش و سلامت برگزار شد.

قاسمعلی خدابنده مدیرکل این سازمان خطاب به دانش آموزان حاضر در این مجلس گفت: شما که منتخب دانش آموزان هستید از دو مزیت و توانمندی برخوردار هستید که اولی اعتماد به نفس بالای شماست که خود را در معرض آرای دانش آموزان قرار داده اید که قابل تقدیر است و دیگری اینکه دانش آموزان به سابقه، برنامه ها و صحبت های شما اقبال نشان داده اند و شما را انتخاب کرده اند و جمع کردن آرای دیگران تکلیف بزرگی را بر دوش شما گذاشته است، پس باید خواسته های دانش آموزان را اولویت بندی کرده و آن ها را به گوش مسئولین آموزش و پرورش کشور برسانید چون مجلس دانش آموزی صدای دانش آموزان کل کشور است.

وی افزود: شما در مجلس دانش آموزی تربیت سیاسی، تربیت اجتماعی، دموکراسی، پایبندی به قوانین و مقررات و جامعه پذیر بودن را می آموزید و این مجلس مقدمه ای است برای حضور در مجالس مهم تر و بالاتر، زیرا معمولا دانش آموزانی که در این مجالس حضور می یابند پس از پایان دوران دانش آموزی، در دوران دانشجویی و بعد از آن نیز در عرصه های سیاسی و اجتماعی کشور حضور می یابند و در این عرصه ها خوش می درخشند.

خبر جدید  چهارمین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر آموزش و پرورش استان

خدابنده تصریح کرد: عامل سلامت یکی از شاخص های مهم توسعه یافتگی در کشورها محسوب می شود و در کشورهای توسعه یافته دنیا رویکرد حوزه سلامت پیشگیری است و نسبت به رویکرد درمانی مقدم تر و ارجح تر است و ما نیز باید به این سمت حرکت کنیم و در این زمینه باید به مدارس نگاه ویژه ای داشته باشیم و نسبت به ورزش، سلامت، نشاط و پویایی در مدارس اهتمام داشته باشیم چون در آینده منجر به اشاعه آن در سطح جامعه خواهد شد و آموزش و پرورش استان نیز در همین راستا شعار سال تحصیلی جاری را مدرسه زندگی، نشاط و پویایی و عدالت آموزشی نام نهاد تا سلامت، تحرک، پویایی و نشاط را در بچه ها و جامعه گسترش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: جامعه ما به سمت کهنسالی حرکت می کند و در آینده میزان بیماری ها افزایش خواهد یافت و خوشبختانه در این چهل سال بعد از انقلاب شبکه بهداشت کشور در زمینه واکسیناسیون و ریشه کن کردن بیماری های واگیردار توفیقات زیادی بدست آورده است، البته در حوزه بیماری های غیرواگیردار که بیشتر به سبک و شیوه زندگی افراد برمی گردد باید بیشتر تلاش شود و بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها و پوکی استخوان از جمله بیماری هایی است که باید در زمینه پیشگیری از آن اطلاع رسانی و دانش افزایی صورت گیرد و این کار باید از مدارس آغاز شود و دانش آموزان با این بیماری ها و راه های جلوگیری از آن آشنا شوند تا در آینده جامعه سالم تری داشته باشیم.

خبر جدید  برگزاری محفل انس با قرآن در چناران

قابل ذکر است در ابتدای این جلسه علیرضا مالک اشرفی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان گفت: به گفته مقام عالی وزارت یکی از وظایفی را که مجلس دانش آموزی باید در دستور کار خود قرار دهد نقد و بررسی کتب درسی است و این موضوع نشان دهنده اهمیتی است که برای مجلس دانش آموزی قائل شده اند و با توجه به توانایی که در این مجلس دیده شده است باید با نگاه تخصص گرایانه به این مقوله بنگریم چون بهترین کسانی که می توانند در مورد مطالب کتب درسی و انطباق آن مطالب با نیازهای جامعه نظر دهند دانش آموزان هستند و شما اعضای مجلس دانش آموزی مخاطب اصلی و برآیند مجموعه دانش آموزی کشور می باشد.

مالک اشرفی افزود: مجلس دانش آموزی باید فرهنگ پرسش گری داشته باشد و با یک نگاه جامع و کلی و بدور از نگاه منطقه ای، اقدام به نقد منصفانه کند تا به پیشبرد و تحقق اهداف دستگاه تعلیم و تربیت کمک کند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد وزارت آموزش و پرورش مبنی بر حذف آزمون ها در مقاطع مختلف تحصیلی، یکی از نهادهایی که در این زمینه می تواند اثرگذار باشد و به دستگاه تعلیم و تربیت کمک کند مجلس دانش آموزی است.

لازم به ذکر است در انتهای این جلسه صفدر سلطانی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان گفت: سلامت از دو بخش عمده سلامت جسمانی و سلامت روانی تشکیل شده است و برای رسیدن به آن باید از واژه تربیت بدنی استفاده کنیم و بدانیم که مربی اول خداوند متعال است و تربیت بدنی، تربیتی دارد که از ریشه رب گرفته شده است و از طریق بدن با اجرای حرکات ورزشی، فعالیت های جسمانی و شرکت در رقابت های ورزشی به سمت این تربیت پیش می رویم و تربیت فوق سبب تبدیل استعدادهای باقوه به استعدادهای بالفعل خواهد شد و قطعا یکی از دستاوردهای تربیت بدنی، سلامت است و نباید از آن غافل شویم و سلامت جامعه در گروی فعالیت های ورزشی است.

خبر جدید  کسب 10 مقام برتر کشوری توسط دانش آموزان و فرهنگیان خراسان رضوی در نوزدهمین فراخوان ملی پرسش مهر ریاست ‌جمهوری

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی دومین نشست منطقه ای نمایندگان نهمین دوره مجلس دانش آموزی قطب چهار کشور


منبع :: http://www.pana.ir

0/5 (0 نقد و بررسی)
برچسب‌ها: دومین نشست منطقه ای نمایندگان، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی، نهمین دوره مجلس دانش آموزی قطب چهار کشور

مطالب مرتبط

  • برگزاری دوره های آموزشی مهارتی مدرسان، زمینه ساز کاهش مشکلات اردوهای دانش آموزی است
  • تبیین سیاست های شش گانه مشارکت خیرین در مدارس با نیازهای ویژه
  • نتایج الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به تدریج نمایان خواهد شد
  • اهدای دیه دو برادر کلاتی برای ساخت آموزشگاه
  • روز عاشورا ، نمایانگر وحدت مسلمانان است
  • سرپرست وزارت آموزش و پرورش: اردوی عشایر زمینه‌ساز ایجاد عدالت آموزشی است

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    پایگاه برخط حاضر،میزبان یکی از زیر سرویس های تخصصی پایگاه تحلیلی خبری شعار سال (shoaresal.ir ) بوده و بشکل فیدخوان، اقدام به انتشار اخبار انعکاس یافته در آن پایگاه تحلیلی و خبری می کند. در آینده ای نزدیک، زیرسرویس های تخصصی سایر سایت ها و پایگاه های خبری و همچنین خبرگزاری های منتخب، به این مجموعه اضافه خواهد شد. شایان ذکر است که پایگاه بر خط حاضر،هیچگونه دخالتی در محتوی اخبار بازنشر شده نداشته(بغیر از اخبار اختصاصی موردی و تغییرات جزیی در عنوان و لید خبر)، لذا مسئولیتی در قبال محتوای انعکاس یافته، متوجه این پایگاه نخواهد بود. با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 1382/10/17 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پایگاه حاضر، مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است .