اخبار مشهد خراسان ما
خراسان ما

علت کیفیت پائین خمیر برخی نانوایی‌های مشهد چیست؟

علت کیفیت پائین خمیر برخی نانوایی‌های مشهد چیست؟

علت کیفیت پائین خمیر برخی نانوایی‌های مشهد چیست؟ در مورد علت کیفیت پائین و بعضا نامطلوب خمیر برخی نانوایی‌ها مسائل مختلفی دخیل بوده که یکی از مهمترین آنها سن غلات است.سن غلات از مهمترین آفات گندم و جو است؛ این آفت با تغذیه از گندم و جو در مراحل مختلف رویشی سبب کاهش عملکرد (خسارت کمی) و از بین بردن خاصیت نانوایی (خسارت کیفی) می‌شود.
لینک منبع خبر: اینجا کلیک کنید

خبر جدید  ورودی پایانه مرزی دوغارون باید یکپارچه شود
0/5 (0 نقد و بررسی)
برچسب‌ها: ، ،


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *