اخبار مشهد خراسان ما
خراسان ما

پنج هزار و ۵۰۰ تن ماهی خوراکی در خراسان رضوی تولید شد

پنج هزار و ۵۰۰ تن ماهی خوراکی در خراسان رضوی تولید شد

مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از رشد تولید ماهی خوراکی خبر داد. به گزارش ایلنا از مشهد، مهدیزاده مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: حدود ۸۰ درصد تولید ماهی استان ماهی سردابی از نوع قزل آلاست و تولید ماهی گرمابی بیشتر در شهرهای کلات، درگز و قوچان انجام میشود. وی افزود: ۶۷.۹ درصد تولید ماهی استان در استخرهای ذخیره کشاورزی انجام میشود. میانگین سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۰ کیلو و ۶۰۰ گرم در سال و در استان خراسان رضوی ششکیلو و ۳۰۰ گرم است. میانگین سرانه مصرف ماهی در جهان نیز سالانه ۲۰ کیلو و ۲۰۰ گرم است.
منبع :: https://www.ilna.ir

خبر جدید  3 کشته و مصدوم در سانحه رانندگی بزرگراه شهید کلانتری مشهد
0/5 (0 نقد و بررسی)


پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *